2020. július 09. csütörtök | Belépés

VÁMLOGISZTIKA egyetemi posztgraduális képzés indul a Corvinus Egyetemmel együttműködve

A Corvinus Egyetemmel együttműködve induló VÁMLOGISZTIKA egyetemi posztgraduális képzésünkre vonatkozóan örömmel tájékoztatom arról, hogy a képzést a Corvinus Egyetem már 2018. februári indulással is meghirdette, amelyre a jelentkezési határidő 2018. január 15.

Itt található az egyetemi link: http://gazdalkodastudomany.uni-corvinus.hu/index.php?id=62508

A képzés akkor indul, ha 17 fős létszám meglesz, a maximált létszám pedig 30 fő. Ha februárban nem jön össze a minimum létszám, akkor szeptemberben is meghirdetik, akkor annak 2019 tavaszán lenne vége.

A képzés két féléves, az első félév a logisztikai ismeretekre épül, a második félévben pedig a vámszakmai ismeretek lesznek fókuszban.

A képzéssel egy év alatt lehet vámjogi felsőfokú diplomát szerezni, amely jelenleg a hatósági oldalról nyitott NKE képzések egyedüli gazdálkodói alternatívája. Emellett egyúttal – egyes modulokra ingyenesen biztosított áthallgatás lehetőségével – a vámjogi szakértői hatósági vizsgára bocsátáshoz is megfelelő képződést jelent. Ha a februári osztály elindul, lehetőség lesz arra is, hogy az MVSZ által 2018 második félévére szervezett vizsgaidőpontjaink valamelyikén a hatósági vizsgát is letegyék, így a 2019. május 1-ig a vámtanácsadói nyilvántartásba vételt is teljesíteni tudják.

A képzés kontaktórái péntek délután és szombatonként lesznek, a Corvinus Egyetem budapesti campus-án.

A képzés szórólapja a mellékltek közül letölthető, a jelentkezéseket a Corvinus Egyetem felé célszerűbb indítani, de ha az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldik, akkor szívesen továbbítjuk az Egyetem felé.

A képzésekre vállalkozások számára pályázati lehetőség is elérhető, erről infót ide kattintva találnak.

tolnaine alair

       Tolnainé dr. Tóth Veronika

                        főtitkár

Megjelent: 1148 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 18 december 2017 08:27
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vám - kiemelt témakörök