2022. május 24. kedd | Belépés
AUTÓ TARIFA

MVSZ Szeminárium „Digitális dilemmák” címmel 2019. május 6.

Az év első szemináriuma főként az elektronikai eljárások nehézségeire fókuszál, a sajnos már „örökzöld” Cégkapu alkalmazási kérdések áttekintésével kezdődik, egy előadás és egy kapcsolódó rövidebb konzultáció keretében.

Aztán az EGYKE alkalmazásának jelenlegi gondjaira keresünk megoldást. Az egyik tagvállalatunk jelzésére kerül napirendre a kontingensek alkalmazásának informatikai háttere és a délelőttöt rövid konzultáció zárja. A délutáni program első előadásában a vámbiztosíték felszabadításának bizottsági tisztázásáról kapunk hírt, valamint a 2019. január 1-jén a kötelezettségvállalások lekötési idejét átalakító vámjogi szabályozás alkalmazási kérdéseiről lesz szó. Majd a vámok elengedésének és visszatérítésének UVK szerinti új szabályait mutatjuk be a kiadott friss bizottsági iránymutatás tükrében. A délutáni programot is rövid konzultáció zárja.

A szemináriumot nem krediteztettük, de 283/2018. (XII. 21.) Korm. rendelet 10. §-a alapján a rendezvényen részt vevő tagjaink – évente egyszeri alkalommal - teljes napi szakmai rendezvény lévén 2 kreditpontról kaphatnak igazolást, feltéve, hogy a tagsági viszony továbbképzési évben 3 hónapot meghaladóan és a továbbképzési év utolsó napján fennáll. Akinek ilyen kreditigazolás kiadására lesz szüksége, kérjük jelezze külön emailen az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen. A kreditigazolás kötelező adateleme: a név és a vámtanácsadói/vámügynöki regisztrációs szám; kérem ezeket is küldjék meg az emailben. Az igazolásokat pdf dokumentumként elektronikus úton küldjük meg 2020 január elején.

A részvételt mindazoknak ajánljuk, akik gyakran találkoznak a gyakorlati kérdésekkel a mindennapi munkájuk során, és eddigi válaszaikat és ismereteiket első kézből származó információkkal egészítenék ki vagy szakértő kollégák tapasztalataival vetnék össze. A részletes program letölthető a weboldalunkon, illetve a rendezvényt megelőzően is kézhez kapják a résztvevők.

A program időbeosztása:

A regisztráció 9.00-9.30 között lesz, az előadások 9.30-től 14.45-ig tartanak, délelőtti és délutáni konzultációs lehetőséggel a tárgykörök előadóival.

Az előadások helyszíne: Hotel Millennium, 1089 Budapest, Üllői út 94. Feszty-terem

A Szemináriumra a mellékelt jelentkezési lapon lehet jelentkezni 2019. május 2-ig. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tartjuk nyilván, és igazoljuk vissza.

Részvételi díj:

  • Tagjaink részére: 5000 Ft + ÁFA
  • Nem MVSZ tagok részére: a 12000 Ft + ÁFA

Ebédszünetben kávét, üdítőt és pogácsát kínálunk a résztvevőknek. (A kiszámlázott részvételi díj tartalmazza a rendezvény ideje alatt biztosított büféfogyasztás összegét is.)Meleg étkezés az ebédszünetben mindenki számára opcionális, a helyszínen fizetve 1900 Ft+áfa a kétfogásos ebéd ára, a regisztrációnál jelezhetik majd, akik ebédet kérnek. (Húsos „A” menü vagy vegetáriánus „B” menü között lehet választani.)

Bízunk benne, hogy a program információi komoly segítséget jelentenek majd a mindennapi munkavégzés során!

Szeretettel várjuk jelentkezésüket!

Budapest, 2019. április 20.

tolnaine alair

Tolnainé dr. Tóth Veronikafőtitkár

 

Megjelent: 1272 alkalommal Utoljára frissítve: kedd, 23 április 2019 08:01