2022. augusztus 16. kedd | Belépés

Kreditpontos továbbképzési program

A tematikus továbbképzésekre a KÉPZÉSEK/Kreditpontos továbbképzések menüpont alatt található jelentkezési lapon lehet a részvételi szándékot jelezni. Az oktatásokat 10-15 fős csoportokban tartjuk, a valóban érdemi konzultációs lehetőség érdekében.

A tematikus képzésre jelzett részvételi szándék alapján egy-egy csoport létrejöttekor a titkárság egyezteti az oktatási nap konkrét dátumát és helyszínét, intézkedik az oktatási csoport indításának minisztériumi bejelentése iránt és megvalósítja az eseményt.

A képzésekre való jelentkezési lapon több helyszín közül lehet választani. Központi helyszínünk az MVSZ oktatóterme Budapesten, emellett együttműködő partnereink támogatásával Győrben, Székesfehérváron, Debrecenben és Nagykőrösön is megfelelő oktatási helyszínek állnak rendelkezésünkre, illetve igény esetén akár céges helyszíneken is megtartjuk. A képzési formák közül választható a hagyományos tantermi előadás képzési forma mellett elektronikus képzési forma is, ahol valós időben zoom.us alkalmazás segítségével kerülnek megtartásra a tanórák. Mindkét képzési formához személyes e-learning hallgatói fiók is kapcsolódik, ahol megtalálja a képzések során használt bemutatókat, ellenőrző teszteket és a kapcsolódó jegyzeteket, segédanyagokat.  

Hiszünk abban, hogy a tematikus szakmai továbbképzéseink nemcsak lehetővé teszik a kreditpont-gyűjtési kötelezettség kiszámítható teljesítését, hanem az ország különböző pontjain is elérhető módon, valós és fontos szakmai ismeretek megosztását teszik majd lehetővé, és ezáltal elősegíti az egész hazai vámszakma hosszú távú fenntartható fejlődését, növelni fogja a hazai vámszakma elismertségét és tovább javítja nemzetközi versenyképességünket. A katalógusban meghirdetett képzési tematikai kínálatot az MVSZ félévente frissíti.

Amennyiben érdeklődik továbbképzéseink iránt, kérjük az alábbi adatok megadásával küldje el a kérdőívet számunkra.

Megjelent: 634 alkalommal