2022. augusztus 16. kedd | Belépés

Idei utolsó kreditpontos képzéseink

Kedves Kollégák!

Szeretném jelezni, hogy a vámügynökök és vámtanácsadók számára a nyilvántartásban maradáshoz előírt kreditpontgyűjtési kötelezettség teljesítéséhez kapcsolódva az MVSZ kreditpontos továbbképzési programjának keretében az idei évben az alábbi két képzés lesz az utolsó:

— 2020. december 3-án (csütörtök) VÁMÉRTÉK dr. Mák Dorottya Virág oktatói közreműködésével,

— 2020. december 12-én (munkanap szombat)  SZÁRMAZÁS Nietsch Tamás oktatói közreműködésével.

Kérem, hogy akit érdekel, szíveskedjék az alábbi linken elektronikus jelentkezési lapon MIELŐBB jelentkezni: https://mvsz.eu/index.php/kreditpontos-tovabbkepzesek

A képzések árát a jelentkezések alapján kiszámlázzuk, akiknek ehhez PO szám kell, kérem időben intézzék ezt is. A képzések részvételi díját átutalással, illetve a számla letöltésekor a számlázz.hu oldalán bankkártyás fizetéssel is ki lehet fizetni.

Szeretném még felhívni a figyelmet az "Útmutató az Uniós Vámkódexhez" c. 2 kreditpontra minősített szakkönyvünkre is, amelyet az alábbi linken lehet megrendelni: https://mvsz.eu/index.php/konyvajanlo  
A könyvet a FOXPOST automatákon keresztül küldjük meg, vagy az MVSZ irodájában lehet - előre egyeztett időpontban (06-70/3999664) - átvenni.


Üdvözlettel:

Tolnainé dr. Tóth Veronika főtitkár

Megjelent: 722 alkalommal Utoljára frissítve: kedd, 17 november 2020 11:53