2022. május 24. kedd | Belépés
AUTÓ TARIFA

Idei utolsó kreditpontos képzés

Kedves Kollégák!

Szeretném jelezni, hogy a vámügynökök és vámtanácsadók számára a nyilvántartásban maradáshoz előírt kreditpontgyűjtési kötelezettség teljesítéséhez kapcsolódva az MVSZ kreditpontos továbbképzési programjának keretében az idei évben az alábbi két képzés lesz az utolsó:

2020. december 28-án (hétfőn) VÁMJOGI JOGALKALMAZÁS Tolnainé dr.Tóth Veronika oktatói közreműködésével


Kérem, hogy akit érdekel, szíveskedjék az alábbi linken elektronikus jelentkezési lapon MIELŐBB jelentkezni: https://mvsz.eu/index.php/kreditpontos-tovabbkepzesek

A képzések árát a jelentkezések alapján kiszámlázzuk, akiknek ehhez PO szám kell, kérem időben intézzék ezt is. A képzések részvételi díját átutalással, illetve a számla letöltésekor a számlázz.hu oldalán bankkártyás fizetéssel is ki lehet fizetni.

Szeretném még felhívni a figyelmet az "Útmutató az Uniós Vámkódexhez" c. 2 kreditpontra minősített szakkönyvünkre is, amelyet az alábbi linken lehet megrendelni: https://mvsz.eu/index.php/konyvajanlo  
A könyvet a FOXPOST automatákon keresztül küldjük meg, vagy az MVSZ irodájában lehet - előre egyeztett időpontban (06-70/3999664) - átvenni.


Üdvözlettel:

Tolnainé dr. Tóth Veronika főtitkár

Megjelent: 455 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 14 december 2020 06:25