2022. május 24. kedd | Belépés
AUTÓ TARIFA

„KÉPVISELET ÉS BREXIT” Szeminárium 2021. JANUÁR 20.

Az MVSZ az elmúlt másfél évben kiemelt figyelemmel kísérte a Brexit folyamatát, s igyekeztünk minden lehetséges fórumon szakembereink és meghívott előadóink segítségével közvetíteni az információkat a sikeres felkészülés biztosítása érdekében.

Sajnos az évkezdés ennek ellenére sem problémamentes, ezért a korábbi félnapos Vámműhely terve helyett egy egész napos szemináriumot tartunk, amelyben a délután programját az EU-UK TCA megállapodás bemutatása, és a gyakorlati kérdések egyeztetése tölti ki. A délelőtti programban pedig az éveleji jogszabályváltozásokat, származási és tarifa aktualitásokat tekintjük át, illetve az EGYKE alkalmazásához kapcsolódó kérdéseket egyeztetjük.

A gazdálkodók kérdéseit előzetesen koordináljuk, 2021. január 18-ig kérjük megküldeni ezeket az info@vamszövetseg.hu e-mail címre.

Röviden tájékoztatást adunk még a kreditpont gyűjtési kötelezettség teljesítéséről és az MVSZ keretében idén várható kreditpont szerzési lehetőségekről.

A Magyar Vámügyi Szövetség által szervezett szakmai napon való részvételt mindazon tagjainknak ajánljuk, akiknek nemzetközi ellátási láncokhoz kapcsolódóan vámügyi közreműködést végeznek. Emellett ajánljuk ezt a rendezvényt tágabb körben azoknak is, akik szállítmányozóként brit relációjú áruszállítást szerveznek, vagy ilyen relációjú nemzetközi kereskedelmi ügyletekben érdekeltek.

A program időbeosztása:  Bejelentkezés lesz 9.00-9.30 között, az előadások 9.30 órától 16.30 óráig tartanak négy nagyobb blokkban.

A program megvalósítása: a TEAMS online platform alkalmazásával történik

A bejelentkezési linket a regisztrált résztvevők számára 2021. január 19-én küldjük meg.

A szemináriumra a mellékelt jelentkezési lapon lehet jelentkezni 2021. január 18-ig, és szintén eddig várjuk előzetesen szakmai kérdéseket is.

Részvételi díj:

• Tagjaink részére ingyenes

• Nem MVSZ tagok részére: 14 000,- Ft + ÁFA Budapest, 2021. január 12.

 

Tolnainé dr. Tóth Veronika főtitkár

Megjelent: 360 alkalommal Utoljára frissítve: kedd, 19 január 2021 09:13