2022. január 18. kedd | Belépés
Adategyeztetés

„NYÁRUTÓ” SZAKMAI NAP 2021. SZEPTEMBER 15.

Az MVSZ őszi szakmai munkáját egy olyan programmal kezdjük, amelyben áttekintjük a nyár folyamán napirendre kerülő új szabályozási tárgyköröket, illetve korábbi témák kapcsán a nyár folyamán megélt módosításokat.

Ennek keretében

  • az építőanyag kiviteli bejelentési kötelezettséget,
  • a BIREG elektronikus rendszer fel-és lerakóhelyek általi alkalmazását,
  • a kettős felhasználású termékek kereskedelmi ellenőrzésére kiadott új uniós rendeletet tárgyaljuk előadás és konzultáció keretében, illetve
  • a vámalakiságokat érintő aktualitásokat (EV útmutató, BEGYA és brit tapasztalatok) szeretnénk érinteni.

A gazdálkodók kérdéseit előzetesen koordináljuk, 2021. szeptember 7-ig kérjük megküldeni ezeket az info@vamszövetseg.hu e-mail címre. Röviden tájékoztatást adunk még a kreditpont gyűjtési kötelezettség teljesítéséről és az MVSZ keretében idén várható kreditpont szerzési lehetőségekről.

A Magyar Vámügyi Szövetség által szervezett szakmai napon való részvételt mindazon tagjainknak ajánljuk, akiknek nemzetközi ellátási láncokhoz kapcsolódóan vámügyi közreműködést végeznek. Emellett ajánljuk ezt a rendezvényt tágabb körben azoknak is, akik logisztikai tevékenységükhöz kapcsolódóan előírt bejelentési vagy adatszolgáltatásokra váltak kötelezetté, vagy szállítmányozóként brit relációjú áruszállítást szerveznek.

A program időbeosztása: Belentkezés lesz 9.00-9.30 között, az előadások 9.30 órától 15.30 óráig tartanak négy nagyobb blokkban.

A program megvalósítása:

  • személyes részvételre van lehetőség (jelenlegi szabályok szerint nem kell védettségi igazolást bemutatni) a Millenium Hotel nagytermében (1084 Budapest Üllői út 94-98.)
  • a TEAMS online platform alkalmazásával is lehet csatlakozni, az előadásokat laptopon keresztül közvetítjük és megosztjuk.A bejelentkezési linket az online módon csatlakozó résztvevők számára 2021. szeptember 14-én küldjük meg.

A szemináriumra a mellékelt jelentkezési lapon lehet jelentkezni 2021. szeptember 13-ig. A konzultáción csak az előzetesen 2021. szeptember 7-ig megküldött kérdések érdemi tárgylására kerül sor!

Részvételi díj:

  • Tagjaink részére ingyenes
  • Nem MVSZ tagok részére: 14 000,- Ft + ÁFA

 

Budapest, 2021. szeptember 1.

Tolnainé dr. Tóth Veronikafőtitkár

Megjelent: 474 alkalommal Utoljára frissítve: péntek, 10 szeptember 2021 07:27