2022. május 24. kedd | Belépés
AUTÓ TARIFA

Angol szaknyelvi kreditpontos kurzus Kiemelt

Kedves Kollégák !

Az MVSZ részéről nagyon fontosnak tartjuk a vámügyi közreműködők szakmai kompetenciái mellett a szaknyelvi ismeretek fejlesztését is, amelynek érdekében saját tananyagot fejlesztettünk és az eddigi sikeres tanfolyamok után ismét meghirdetjük a kreditpontra minősített alkalmakból álló szaknyelvi kurzusunkat.

Az őszi kezdés különleges lehetőséget ad, mivel a 2021. október közepén kezdődő képzés majd 2022. február közepén ér véget, így a 7+6 képzési alkalommal (mindegyik külön-külön 6 kreditpontra minősítve) ezzel a képzéssel KÉT ÉV KREDITGYŰJTÉSI KÖTELEZETTSÉGÉT LEHET TELJESÍTENI!

A kurzusra való beiratkozáshoz a weboldalunkon elérhető (itt a link: https://mvsz.eu/index.php/angol-tesztek  szövegértési kompetenciát mérő tesztfeladataink segítenek felmérni, hogy az érdeklődő az MVSZ angol vámügyi szaknyelvi tanfolyamának sikeres elvégzéséhez ajánlott 70%-os szövegértési kompetencia szintet teljesíti-e. Egymás után több próbálkozás is lehetséges! Ezen szint meglétét szükségesnek tartjuk annak érdekében, hogy a szaknyelvi csoport minden tagja valóban sikeresen vehessen részt a szakkifejezések megtanulását célzó feladatokban. A szövegértési tesztek kitöltése online módon történik, az eredményről automatikus emailben kapnak visszajelzést, amelyet a jelentkezéshez csatolva várunk.

Képzésünket – a valóban hatékony nyelvi foglalkozások érdekében – egy max. 20 fős csoporttal ONLINE képzésként tervezzük indítani. A tanfolyamot profi angoltanár tartja, illetve a képzésben két részösszefoglalási és nyelvi gyakorlási lehetőséget iktattunk be, ahol nyelvi környezetben dolgozó külsős meghívott oktatóink segítik a megtanult szakkifejezések használatának gyakrolását.

A továbbképzésünk a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá tartozik, ennek megfelelően a képzésre jelentkezőkkel felnőttképzési szerződést kötünk, és a képzésre, illetve a képzésben részt vevőkre vonatkozó adatszolgáltatási kötelezettséget az elektronikus rendszerben megvalósítjuk. Ez alapján a képzés díját áfamentesen számlázzuk és a társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény 3. számú melléklet B) rész 14. pontja alapján a költséget viselő cég elismerheti a vállalkozási tevékenység érdekében felmerült költségként, ráfordításként.

A képzés pontos időbeosztását és egyéb feltételeit a csatolt Felhívásban olvashatják el, jelentkezéseiket az itt letölthető jelentkezési lapon (a szövegértési eredmény megküldése mellett) október 10-ig várjuk.

S ha valakit az érdekel, hogy az eddigi kurzusainkról milyen volt az eddigi vélemény, az alábbi visszajelzéseket örömmel osztjuk meg:

  • Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Sokat gyarapodott a szakmai szókincsem ez idő alatt, aminek a munkám során hasznát vettem. Jó volt a társaság és profi az oktatás. (Gergály Kinga)
  • Nagyon hasznosnak és érdekesnek találtam a tanfolyamot, ami ráadásul teljesen naprakész információkat juttatott el a hallgatókhoz. (Szőkéné Fülöp Eszter)
  • Számomra rendkívül hasznos ez a tanfolyam, mivel olyan speciális területen tanulhatok angolul amit a hétköznapi életben nem lenne lehetőségem elsajátítani. (Homuth Vanda)
  • Lehetőséget kaptam, hogy jó hangulatú órákon más vámszakemberekkel angolul is beszélgethessünk. (Tóth Csaba)
  • Nem tudom elmondani mennyire köszönöm, hogy részt vehettem ezen az országban egyedülálló képzésben. Ha fáradtan is vagy munka közben, de próbáltam nem kihagyni egyetlen órát sem, nehogy lemaradjak valamiről. Öröm volt hallgatni a tanárnőt és a tanuló társaimat egyaránt. (Pásztorné Fekete Andrea)

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Tolnainé dr. Tóth Veronika

főtitkár

Megjelent: 382 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 20 szeptember 2021 09:33