2022. augusztus 16. kedd | Belépés

„Évnyitó Műhelyek” Szeminárium 2022. Január 27.

Az MVSZ idei szakmai rendezvényeit egy olyan programmal nyitjuk meg, amelyben az évkezdéshez kapcsolódó témákat hoztunk a vám, a jövedék és a termékdíj szakterületek vonatkozásában is.

Ennek keretében a következő témákat fogjuk érinteni:

  • Uniós jogszabályváltozások 2022
  • A készletbevallás adminisztrációs kötelezettség szerepe
  • A 2021. évi termékdíjas tapasztalatok
  • A származási igazolások kamarai kezelése és ennek várható változásai.

A délutáni vámműhelyi részben pedig a legutolsó programon megkezdett téma folytatásaként az átmeneti megőrzés gyakorlati működését egyeztetjük több igazgatóság tapasztalata alapján panelbeszélgetés formájában.

A gazdálkodók kérdéseit előzetesen koordináljuk, 2022. január 25-ig a jelentkezési lappal együtt kérjük megküldeni ezeket az info@vamszövetseg.hu e-mail címre.

A Magyar Vámügyi Szövetség által szervezett szakmai napon való részvételt mindazon tagjainknak ajánljuk, akiknek nemzetközi ellátási láncokhoz kapcsolódóan vámügyi közreműködést végeznek. Emellett ajánljuk ezt a rendezvényt tágabb körben azoknak is, akik logisztikai tevékenységükhöz kapcsolódóan előírt bejelentési vagy adatszolgáltatásokra váltak kötelezetté, vagy szállítmányozóként brit relációjú áruszállítást szerveznek.

A rendezvény nem kreditpontos, de az MVSZ tagjai számára minden évben egy alkalommal adható 2 kreditpont a nem kreditminősített egész napos szakmai rendezvényen való részvételre is!

A program időbeosztása: Bejelentkezés lesz 8.30-9.00 között, az előadások 9.30 órától 15.30 óráig tartanak három nagyobb blokkban.

A program megvalósítása: TEAMS online platform alkalmazásával is lehet csatlakozni, az előadásokat laptopon keresztül közvetítjük és megosztjuk. A bejelentkezési linket az online módon csatlakozó résztvevők számára 2022. január 26-án küldjük meg.

A szemináriumra a mellékelt jelentkezési lapon lehet jelentkezni 2022. január 25-ig.

Részvételi díj:

  • Tagjaink részére ingyenes
  • Nem MVSZ tagok részére: 14 000,- Ft + ÁFA

 

Budapest, 2022. január 17.

Tolnainé dr. Tóth Veronika főtitkár

Megjelent: 262 alkalommal Utoljára frissítve: kedd, 18 január 2022 14:18