2022. november 30. szerda | Belépés

KREDITPONTOS TOVÁBBKÉPZÉSEK 2022. ősz Kiemelt

Az MVSZ nagy hangsúlyt fektet a vámtanácsadói és vámügynöki nyilvántartásban lévő kollégák kötelező kreditpont gyűjtési kötelezettségének teljesítésére. Ezen kötelezettség teljesítését egy átfogó szakmai programmal kívánja támogatni.

Az érdeklődök tematikus továbbképzési katalógusunkból választhatnak, és a  KÉPZÉSEK menüpont Továbbképzések 2022. ősz menüpontra vagy ide kattintva elérhető elektronikusan küldött jelentkezési űrlapon lehet a képzések valamelyikén való részvételi szándékot jelezni.

Képzési programunk jelenleg az alábbi ONLINE és KONTAKT képzéseket tartalmazza:

1.  Tarifa (Szabályok, speciális árukörök, KFT)

7 kreditpont

online

2.  Származás (preferenciális és nem preferenciális származási szabályok, igazolások)

8 kreditpont

online

3.  Fuvarügyletek (Incoterms 2020)

8 kreditpont

online

4.  Vámérték

7 kreditpont

online

5. Vámtartozás

8 kreditpont

online

6.  Vámjogi jogalkalmazás

8 kreditpont

online

7.  Belépési, kilépési alakiságok

8 kreditpont

online

8. Trade Compliance

8 kreditpont

online

9. Raktározás

8 kreditpont

online

10. Jogorvoslatok

8 kreditpont

online

11. TARIFA- Autóipari alapanyagok, alkatrészek

6 kreditpont

KONTAKT

Lehetőség van arra is, hogy a jelenleg online programként krediteztetett képzést külön kérésre – legalább 10 fő résztvevő esetén - céges helyszínen vagy az MVSZ irodájában kihelyezett személyes képzésként valósítsunk meg, természetesen külön egyeztetett időpontokkal. Ilyen kérést a tervezett időpont előtt legalább 6 héttel kérjük jelezni, mivel az ilyen személyes képzéseket külön kell krediteztetni, amelynek eljárási határideje a PM-ben 35 nap.

Részvételi díj az egyes továbbképzéseken:

   

 Nem tag

MVSZ Tag

A 7-8 kreditpontot érő egész napos (9.00-16.30) ONLINE képzésekre

Teljes ár (nem tag)

31.600 Ft/fő

-

Tagsági kedvezmény -20%

-

25.300 Ft/fő

A 6 kreditpontot érő (9.00-14.30) KONTAKT képzésre

Teljes ár (nem tag)

22.800 Ft/fő

-

Tagsági kedvezmény -20%

-

19.000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza az e-learning felület anyagaihoz való hozzáférést, az előadások anyagait, az adminisztrációs eljárás költségét. Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény (a továbbiakban: Áfa tv.) 2020. január 1-jétől hatályos 85. § (1) bekezdés i) pontjának, valamint az egyéb oktatás fogalmát részletező (2) bekezdésének módosítása alapján az MVSZ által felnőttképzői minőségben és tevékenység keretében végzett képzési szolgáltatása a törvényi feltételeknek eleget téve tárgyi adómentes szolgáltatás az áfa vonatkozásában.

Továbbképzéseinket a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá tartozik. Az egyes csoportok résztvevői számára megküldjük a felnőttképzési szerződést és a mellékletét képező adatkezelési nyilatkozatot, amelynek aláírásával és postai úton való megküldésével - az MVSZ Iroda címére (1131 Budapest, Rokolya u. 25.) legkésőbb a képzés előtti napig - jön létre a szerződés. Akitől a nyilatkozatot nem kapjuk vissza, az nem tud a képzésen részt venni!

A képzések tematikájára, a pénzügyi feltételeire és az adatszolgáltatásra vonatkozó részletes információkat a melléklteként csatolt Tájékoztatóban találják.

Hiszünk abban, hogy a vámjogi szakértői, a vámtanácsadói, a vámügynöki hatósági képzés elősegíti az egész hazai vámszakma hosszú távú fenntartható fejlődését, növelni fogja a hazai vámszakma elismertségét és tovább javítja nemzetközi versenyképességünket.

Budapest, 2022. szeptember 10.

Tolnainé dr. Tóth Veronika főtitkár

Megjelent: 544 alkalommal Utoljára frissítve: vasárnap, 11 szeptember 2022 19:17