2022. május 24. kedd | Belépés

Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság profi módon működő nonprofit szakmai szervezet. Hat főállású munkatársuk van, közhasznú szervezetként gazdálkodásuk nyilvános. A logisztikai és beszerzési szakemberként néha egyedül érezhetik magukat problémáikkal a munkahelyükön, mert a felsővezetés nem mindig érti a szempontjaikat, mert folyamatosan új és új elvárásoknak kell megfelelniü, így mindig jól jön, hogy létezik egy szakmai közösség, amely segít nekik. Az MLBKT számos lehetőséget nyújt a tapasztalatcserére és a fejlődésre, szakmai anyagokkal, találkozási lehetőségekkel, fórumokkal, képzésekkel, vállalatlátogatásokkal állunak tagjaik rendelkezésére. 

10 fontos tény az MLBKT-ról

  1. Felelős. Hatékony, etikus és fenntartható ellátási láncokért dolgozunk.
  2. Átlátható. Az MLBKT közhasznú, nonprofit szakmai szervezet, pénzügyi beszámolóink nyilvánosak.
  3. Népszerű. Több mint 500 fős tagsággal rendelkezünk. Kapcsolatrendszerünk ennél is szélesebb, kb. 5 000 főt érünk el a szakmából.
  4. Színes. Ellátási láncban gondolkodunk, tagjaink között számos gyártó, termelő vállalat logisztikai és beszerzési szakértője is megtalálható.
  5. Történelmi. 1991. április 10-én alakult meg az egyesület.
  6. Beágyazott. A Budapesti Corvinus Egyetemmel együttműködve szervezünk szakmai képzéseket akár egyedi igények szerint is.
  7. Nyitott. Figyelünk a fiatal tehetségekre és az új trendekre.
  8. Elkötelezett. Nagyon érdekel minket a benchmarking, a lean menedzsment, a beszerzési szakma és a gyógyszeripari logisztika.
  9. Aktív. Változunk, alakulunk, fejlődünk, hogy megfeleljünk a tagságunk igényeinek.
  10. Interaktív. Számos találkozási és kapcsolatépítési lehetőséget biztosítunk a tagjainknak.

link: http://logisztika.hu