Nyomtatás

Magyar Logisztikai Egyesület

A Magyar Logisztikai Egyesület /MLE/ a logisztikai szervezetek közül hazánkban elsőként 1990-ben kezdte meg működését. Az Egyesület célja a logisztika társadalmasítása, a logisztikai módszerek iránt érdeklődő, azzal foglalkozó szakemberek és intézmények összefogása, köztük szakmai kapcsolatteremtés szorgalmazása és szervezése, illetve tudományos és gyakorlati tevékenységüket segítő információk nyújtása a versenyképes és fenntartható ellátási láncok érdekében.

A mintegy 150 jogi személy tag a teljes ellátási lánc minden ágában képviselteti magát itthon és külföldön egyaránt. Közöttük kis- és közepes vállalatok éppúgy megtalálhatóak, mint állami-, illetve közös tulajdonban lévő vállalatok. Egyre növekszik a pénzintézetek és az oktatási-kutatási intézmények számaránya is.

Az MLE jelenleg 400 egyéni taggal rendelkezik a termelő-, a kereskedelmi-, a logisztikai szolgáltató- és más vállalatoktól, valamint honvédségi szervezetekből, melyekhez kapcsolódnak a felsőoktatási intézmények és a kutató-fejlesztő intézetek szakemberei is.

link: http://mle.hu