2022. január 18. kedd | Belépés

ECOVlS HUNGARY

Az ECOVlS HUNGARY a jogi- és adótanácsadás, a könyvelés, a könyvvizsgálat és a számviteli szakterületek szaktanácsadóit tömörítő, a nemzetközi Ecovis márkanevet kizárólagosan képviselő cégcsoportként működik Magyarországon. Szolgáltatási palettája vámjogi szakmai tanácsadással bővült 2016. augusztus 1-től, főbb területei az ügyféli jogalkalmazással összefüggő szaktanácsadás, az uniós és nemzeti vámjogi szabályozás értelmezése, részvétel az optimális vámügyi folyamatmodell kialakításában, valamint bírósági ügyekben a képviseletet ellátó ügyvédi munka vámjogi szakterületi támogatása.
Az ECOVlS HUNGARY vám-, adótanácsadási és audit tevékenysége közvetlenül kapcsolódik az MVSZ érdekképviseleti és oktatási profiljához, szakmai programjához.

Az Ecovis tevékenységét Európából indította, és mára a világ vezető tanácsadó cégei közé tartozik. Hálózata több mint 60 országban, több mint 4500 munkatárssal működik. Tanácsadói tevékenységének súlypontját és legfontosabb szakterületeit a vám- és adótanácsadás, a könyvelés, a könyvvizsgálat és az ügyvédi szolgáltatás - jogi tanácsadás jelentik.

link: https://ecovis.hu