2022. május 24. kedd | Belépés
AUTÓ TARIFA

Újabb teltházas jövedéki konferenciát rendeztünk 2017. február 8-án

WP 20170208 0012017. február 8-án került megrendezésre az MVSZ szervezésében és a NAV KI Jövedéki Főosztályának támogatásával az újabb jövedéki konferencia, amely elsődlegesen az új szabályozásra való átállás gyakorlati kérdéseit helyezte fókuszba.

Az érdeklődés óriási volt, amit bizonyít, hogy a tavaly november 9-ei első előadáshoz hasonlóan ez a program is teltházas volt. A NAV KI Jövedéki Főosztály munkatársai úgy állították össze előadási programjukat, hogy mindenki számára naprakész, tartalmas és felhasználható információval szolgáljanak.

A program rendhagyó volt atekintetben, hogy elfogadták meghívásunkat a Pest Megyei AVIG és a budapesti igazgatóságok jövedéki munkatársai, vezetői, így lehetőség nyílt a velük való konzultációra is. Az előadásokon részletesen szó esett az átmeneti szabályokról, az alkalmazandó elektronikus nyomtatványokról és azok használatáról, az elektronikus nyilvántartás vezetés és adatszolgáltatás gyakorlati kérdéseiről, a biztosítékszámítás gyakorlati szabályairól, az engedélyezési eljárásról és a megváltozott szabadforgalmi szabályokról. A program valamennyi jelenlegi engedélyes számára kínált és biztosított hasznos információkat. Az előadások gyakorlatiassága mellett kiemelendő azok magas szakmai színvonala.

A résztvevők előzetesen, írásban feltehették kérdéseiket azzal a nem titkolt céllal, hogy mindenki választ kapjon a kérdéseire – lehetőség szerint – az előadások keretében. A NAV az előre megküldött kérdéseket írásban is megválaszolta, amit a résztvevők elektronikus formában megkaptak. Aki viszont nem nyújtott be előzetes kérdést, annak lehetősége nyílt az előadók felé szóban megfogalmazni kérdését az utolsó konzultációs órában. Reméljük senkinek nem maradt megválaszolatlan kérdése és valamennyi résztvevő hasznosítható tudással tért vissza munkahelyére. Ha ez így van, akkor elértük a kitűzött célt. 


 A résztvevők portálunkra történő belépést követően letölthetik az előadásokat és az előzetesen megküldött kérdésekre a NAV KI Jövedéki Főosztálya részéről adott írásbeli válaszokat a KÉPZÉSEK menü Letöltések almenüje alatt található cikkünkből.

Köszönjük a megjelenést és számítunk további rendezvényeinken is a részvételükre.

 

Megjelent: 1360 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 08 február 2017 18:56
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned