2020. szeptember 20. vasárnap | Belépés
Kovács Csaba
csütörtök, 03 szeptember 2020 08:39

Kreditpontos továbbképzés - online

Kedves Tagjaink!

Sajnos a COVID-19 járványügyi helyzet ismételt fokozódása újra azzal a helyzettel jár, hogy a beindított tematikus kreditpontos képzéseinken kontakt formában való részvétel egyes cégek belső szabályozása, vagy a magánszemélyek esetén saját kockázati megítélésük (krónikus betegség, életkor, családi körülmények) miatt nem lehetséges. Felkészültünk erre a helyzetre is, és a tematikus továbbképzési programunk elemeit elektronikus oktatási formára is kreditminősítettük.

Tisztelt Olvasó!

A Magyar Vámügyi Szövetség és a Budapesti Corvinus Egyetem együttműködésében megvalósuló Vámlogisztikai posztgraduális képzéshez kapcsolódva 2020. augusztus 24-én megtartottuk a második ingyenes vámszakmai webinárt, amely HONGKONG jelenlegi helyzetéről és gazdasági, logisztikai kilátásairól szólt.

csütörtök, 20 augusztus 2020 12:02

MEGHÍVÓ KÖZGYŰLÉSRE

Tisztelt Tagjaink!

Tájékoztatom, hogy a Magyar Vámügyi Szövetség 2020. évi Közgyűlését összehívom, s arra Önt ezúton meghívom.

A vámügyi tevékenységet végző gazdálkodók a következő másfél évben komoly kihívások előtt állnak, s emellett egyre nagyobb hiány mutatkozik a munkaerőpiacon a jól képzett vámügyintézői szakemberekből. A vámügyintézői képzés - a szakképzési rendszer átalakításával – épp revízió alatt áll, így a szakmába valóbelépésre a jelenlegi szabályok szerint már csak ebben az évben induló képzéssel van lehetőség, amelyre minőségi megoldást kíván az MKVKOK-val együttműködve megvalósuló, és 2020. év őszén induló vámügyintézői OKJ képzésünk.

Kedves Kollégák!

Az első vámszakmai webinárunk sikere után – és élve az egyik résztvevőnk általi visszajelzésben kapott témajavaslattal – újabb beszélgetésre invitáljuk Önöket a vám-és logisztika szempontjából is fontos témák sorában. Ez alkalommal Hong Kong helyzetének változása lesz a téma, s a beszélgetésben igyekszünk áttekinteni a gazdasági és kereskedelmi körülmények változásait, az érzékelhető vámszakmai és logisztikai hatásokat és az uniós vámpolitikai megközelítést.

kedd, 21 július 2020 12:34

Kreditpontos továbbképzési program

A tematikus továbbképzésekre a KÉPZÉSEK/Kreditpontos továbbképzések menüpont alatt található jelentkezési lapon lehet a részvételi szándékot jelezni. Az oktatásokat 10-15 fős csoportokban tartjuk, a valóban érdemi konzultációs lehetőség érdekében.

Szeretettel ajánljuk a figyelmükbe a 2020. év őszén induló Vámlogisztika posztgraduális egyetemi szakirányú képzésünket, amely az országban egyedülálló vámszakmai egyetemi képzés. A tematika ötvözi a logisztikai és vámügyi szakterületek legfontosabb képzési tárgyköreit, kölcsönös kitekintést és gyakorlatorientált ismeretmegosztást lehetővé téve.

kedd, 21 július 2020 12:09

BUDAPEST - BAMAKO 2022

JÓTÉKONY KALAND A MINDENNAPI ADMINISZTRÁCIÓS MUNKÁN TÚL

A Budapest-Bamako egy közös jótékonysági túra és verseny Budapesttől Bamako-ig. Kétévente a versenyzőkkel együtt indul egy hatalmas kamion is, amibe a résztvevők és a szponzorok felajánlásait viszik ki Afrikába. Azok, akik szeretik a kihívásokat és a vezetést, előbb-utóbb nem csak eljátszanak a gondolattal, hanem el is indulnak a futamon.

Tisztelt Érdeklődők!

A ChinaCham pandémia utáni első Üzleti Klub rendezvényén a koronavírus terjedésének, hatásának és következményeinek bemutatására vállalkoznak neves szakemberek részvételével.

Kedves Kollégák!

Az ellátási láncok globalizációja meghatározó jelensége a nemzetközi, és benne hazai gazdasági életnek. Az elmúlt évek ugyanakkor számos olyan új jelenséget hoztak magukkal, melyek megkérdőjelezik az intenzív globalizáció fenntarthatóságát. A globális értékláncok hatékonysági kérdései mellett egyre nagyobb kihívás azok rugalmasságának, agilitásának biztosítása.