2022. november 30. szerda | Belépés

JELENTKEZÉSI LAP 

a 2022. őszi kreditpontos továbbképzésre

 

Ezen űrlap az MVSZ tematikus kreditpontos továbbképzésekre való jelentkezésre szolgál. Természetesen a képzésekre az is jelentkezhet, akinek a kreditpont gyűjtés nem célja, de a témakörök szerinti képzési lehetőség érdekli.

Az űrlap kitöltésével a költségviselő nevére kötelezettség keletkezik az MVSZ által a képzés ellenértékére vonatkozóan kiállított számla megfizetésére.

 

 

Nem tag

MVSZ Tag

A 7-8 kreditpontot érő egész napos (9.00-16.30) ONLINE képzésekre

 

Teljes ár (nem tag)

31.600 Ft/fő

-

Tagsági kedvezmény -20%

-

25.300 Ft/fő

A 6 kreditpontot érő (9.00-14.30) KONTAKT képzésre

Teljes ár (nem tag)

22.800 Ft/fő

-

Tagsági kedvezmény -20%

-

19.000 Ft/fő

Ha cége részére (min. 10 fő) belső képzésként szeretné a képzést megvalósítani, lépjen kapcsolatba Titkárságunkkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

Továbbképzésünk a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá tartozik. Az egyes csoportok résztvevői számára megküldjük a felnőttképzési szerződést és a mellékletét képező adatkezelési nyilatkozatot, amelynek aláírásával és postai úton való megküldésével - az MVSZ Iroda címére (1131 Budapest, Rokolya u. 25.) legkésőbb a képzés előtti napig - jön létre a szerződés. Akitől a nyilatkozatot nem kapjuk vissza, az nem tud a képzésen részt venni! A képzések felnőttképzési és adatszolgáltatási előírásait, pénzügyi teljesítését, valamint tematikai leírását a Tájékoztató tartalmazza. Kérjük olvassa el!

A jelentkezési űrlapon 1 fő résztvevő tud jelentkezni, ezért kérjük hogy egy cégtől több jelentkező esetén minden egyes jelentkező küldjön el egy jelentkezési űrlapot. A sikeres jelentkezés érdekében az űrlap végén található ELKÜLDÉS gombra kell kattintani. A rendszer automatikusan válasz e-mailt küld az "Pénzügyi ügyintéző e-mail címe" mezőben megadott címre.